RBA nastavlja s aktivnostima u suradnji s Adriagateom

28.03.2019

RBA u svojoj ponudi nudi rješenje i fizičkim i pravnim osobama koje se bave turističkom djelatnošću, iznajmljivanje apartmana i soba te svima koji se žele pripremiti za turističku sezonu.

 

Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA) nastavlja suradnju s turističkom agencijom Adriagate iz Splita, inače jednom od najvećih turističkih agencija u Hrvatskoj, te je tako predstavila ponudu turističkih kredita u Privlaci privatnim iznajmljivačima Zadarske županije.

Raiffeisen banka prepoznala je vrijednost sudjelovanja u ovom projektu budući da se radi o jednoj od najvećih turističkih agencija, koja je specijalizirana i za posredovanje u prodaji smještajnih kapaciteta na području Hrvatske, čije stranice posjećuje preko 6 milijuna gostiju godišnje, dok ih više od 100.000 ostvari rezervaciju smještaja.

RBA u svojoj ponudi nudi rješenje i fizičkim i pravnim osobama koje se bave turističkom djelatnošću, iznajmljivanje apartmana i soba (obiteljski smještaj) te svima koji se žele pripremiti za turističku sezonu. Slijedom toga su, Robert Svilović – direktor Regije za poslovanje sa stanovništvom, Ines Bašić – voditeljica Grupe poslovnica i Ana Valčić – specijalistica Poslovnog odnosa, na održanoj radionici prezentirali RBA Turističke kredite za fizičke osobe koje se bave iznajmljivanjem smještajnih ili turističkih kapaciteta, turističke kredite za mala i srednja poduzeća (kredite za pripremu turističke sezone, HBOR kredite i kredite uz EIF jamstvo).

Robert Svilović je nakon završetka radionice istaknuo: „Aktivnosti koje provodimo u suradnji s agencijom Adriagate smatram izrazito važnim jer nam pruža priliku, da u direktnom kontaktu s iznajmljivačima te potencijalnim korisnicima naših usluga, razgovaramo o svim njihovim potrebama i mogućnostima koje im kao Banka možemo pružiti. Iznimno sam zadovoljan odazivom iznajmljivača, te povratnim informacijama koje smo dobili od njih. Iznajmljivače najviše zanima namjena turističkog kredita i troškovi realizacije, te smo imali priliku i odmah ponuditi odgovore, što je i njima vrlo važno. Na radionici smo istaknuli i komparativne prednosti RBA, dok u planu imamo još ovakvih radionica i vjerujem da ovom suradnjom uvelike osiguravamo dodanu vrijednost za postojeće i potencijalne klijente“, zaključio je Svilović.

Adriagate agencija specijalizirana je za posredovanje u prodaji smještajnih kapaciteta u Hrvatskoj na području Istre, Kvarnera, Dalmacije, kontinentalne Hrvatske i Crne Gore. Uspješno djeluju od 2001. godine sa sjedištem u Splitu gdje je smješten i centralni rezervacijski sustav na kojem se vodi booking za više od 10.000 apartmana i kuća za odmor.