U Splitu održan Networking breakfast na temu "Kako izbrusiti intuiciju i donositi bolje poslovne odluke"

31.01.2020

Mirela Krstulović, direktorica regije sudjelovala je na Networking u organizaciji ženske poduzetničke mreže "Women in Adria"

 

Women in Adria Networking breakfast pod nazivom „Kako izbrusiti intuiciju i donositi bolje poslovne odluke'“ održan je prošli tjedan u Splitu.  Networking breakfast okupio je poslovne žene i poduzetnice kojima su ponuđeni odgovori na pitanja kako uspješne poduzetnice stignu sve obveze uskladiti, kako se nose sa stresom te donesu jako puno odluka u jednom danu?  Glavna predavačica je bila Ana Keglović Horvat, diplomirana pravnica, poduzetnica i učiteljica All level healing tehnike. Jedan od glavnih naglasaka breakfasta bilo je i pitanje mentalne i emocionalne higijene kao jednako važne za nas kao i osobna higijena tijela.

Uvodnu riječ ispred RBA održala je Mirela Krstulović,direktorica regije te podsjetila kako je Raiffeisen banka odlučila podržati poduzetnice. „Važnost ženskog poduzetništva RBA je prva na tržištu prepoznala. Osim što smo odmah, kao partner, uskočili u svijet ženske mreže poduzetnica Women in Adria, prvi smo na tržištu od 2015. godine, u suradnji s Europskom bankom za obnovu i razvoj osmislili kreditnu liniju namijenjenu isključivo ženama poduzetnicama, kao i proveli veliki broj edukativnih radionica. Tako je naš mali, inicijalno isključivo ženski tim imao viziju postati prvi izbor financijskog partnera za žene poduzetnice u Hrvatskoj, te smo se već nakon svega dvije godine uspjeli pozicionirati kao banka koja uistinu daje dodanu vrijednost svojim klijenticama“, istaknula je Krstulović.

Women in Adria je brand za ambiciozne žene i poduzetnice te korporativne žene i žene koje žele ostvariti uspješnu karijeru na bilo kojem polju. Cilj mreže poduzetnica je inspirirati, informirati i povezati ih kroz razne aktivnosti i proizvode koje ova mreža nudi.