Ruža Ercegović nova direktorica prodaje Raiffeisen Leasinga

31.05.2017

Raiffeisen Leasing d.o.o. (RL) dobio je kadrovsko pojačanje unutar svoga tima Prodaje, te od nedavno funkciju direktorice Prodaje obnaša Ruža Ercegović. 

 

Zagreb, 31. svibnja 2017. – Raiffeisen Leasing d.o.o. (RL) dobio je kadrovsko pojačanje unutar svoga tima Prodaje, te od nedavno funkciju direktorice Prodaje obnaša Ruža Ercegović.

Ruža je svoju karijeru započela u društvu DICAR, inače nositelj franšize Budget rent a car, gdje je obnašala funkcije voditeljice računovodstva, financijske direktorice te na kraju člana Uprave.

Od 2002. godine radi u Erste i Steiermärkishe S-leasingu, prvo kao direktorica Podružnice Split, a potom kao direktorica Podružnice Zagreb, da bi u konačnici bila imenovana direktoricom prodaje Društva. Od 2009. godine obnaša funkciju članice Uprave u Erste i Steiermärkishe S-leasingu, a Raiffeisen timu se pridružuje nakon 2 godišnjeg rada u privatnim poduzetničkim vodama.

Ruža Ercegović diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Splitu, te je ujedno i dobitnica tri rektorske nagrade. Završila je brojne programe usavršavanja za menadžere, a posebno se ističe s bogatim poslovnim iskustvom u leasing industriji, poznavanju tržišta, proizvoda i klijenata te će to, zajedno s upravljačkim vještinama i energijom koju donosi, doprinijeti još boljem poslovanju te dodatnim osnaživanjem tržišne pozicije Raiffeisen Leasinga.