RBA sponzor vaterpolo turnira "TOMO TOURNAMENT 2017"

26.04.2017

Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA) već je tradicionalno sponzor međunarodnoga memorijalnog vaterpolo turnira za najmlađe vaterpoliste "TOMO TOURNAMENT 2017".

 

Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA) već je tradicionalno sponzor međunarodnoga memorijalnog vaterpolo turnira za najmlađe vaterpoliste "TOMO TOURNAMENT 2017". Turnir se ove godine održao od 19. do 23. travnja 2017. godine u Dubrovniku, u organizaciji Športskoga društva JUG.

Memorijalni turnir održava se u spomen na Toma Udovičića, velikoga zaljubljenika u vaterpolo, dugogodišnjega sportskog radnika, čovjeka koji je odgojio brojne generacije mladih vaterpolista te kod kojega su prve vaterpolske poteze učili mnogi kasniji najbolji svjetski vaterpolisti, ujedno i olimpijski, svjetski, europski te državni prvaci.

Na dosadašnjim turnirima sudjelovala su djeca iz Hrvatske, cijele Europe (Španjolska, Italija, Francuska, Nizozemska, Njemačka, Grčka, Slovačka, Srbija, Crna Gora i dr.) i SAD-a. Svake godine na turniru sudjeluje preko 500 djece sa svojim trenerima, te uz prisutnost brojnih navijača, članova obitelji i prijatelja sudionika, postao je prepoznati međunarodni vaterpolo turnir za djecu do 12 godina.

Pobjednik ovogodišnjega turnira je Vaterpolo klub Cavtat, slijedi ga VK Jadran iz Hercegnovog,  dok su broncu odnijeli gosti iz Italije, klub Roma Vis Nova iz Rima.