RBA prezentirala ponudu za turističku sezonu 2018

13.02.2018

4. regionalni Forum obiteljskog smještaja održan je u Spaladium Areni u sklopu sajma Adriatic Gastro Show.

 

Mirela Krstulović, direktorica Regije za poslovanje s pravnim subjektima i Robert Svilović, direktor Regije za poslovanje sa stanovništvom, održali su prezentaciju o ponudi turističkih kredita Raiffeisen banke za stanovništvo i pravne subjekte te oblike i programe financiranja te potpore obiteljskom turizmu na 4. regionalnom Forumu obiteljskog smještaja, koji je održan u Splitu.

4. regionalni Forum obiteljskog smještaja održan je u Spaladium Areni u sklopu sajma Adriatic Gastro Show, koje je jedno od najvećih godišnjih okupljanja mikropoduzetnika u obiteljskom smještaju Splitsko-dalmatinske županije organiziraju Hrvatske gospodarske komore (HGK) – Županijska komora Split i Sekcija Zajednice obiteljskog turizma.

Forum je edukativan te je namijenjen dionicima u obiteljskom smještaju i turizmu, a sudionici Foruma su bili upoznati s aktualnim trendovima, novostima u poslovanju, upravljanju troškovima te brendiranju. Stručnjaci iz institucija i gospodarstva upoznali su sudionike Foruma s mogućnostima i programima financiranja radi podizanja kvalitete obiteljskog turizma, a održali su se i paneli, pod nazivom „Obiteljski smještaj: jučer, danas, sutra“ te „Održivi turizam u obiteljskom smještaju“.

Zanimljivost je takozvani Tinel za domaćine, gdje su se tijekom trajanja Foruma održavali razni susreti relevantnih izlagača, koji su predstavili proizvode i usluge namijenjene pružateljima usluga smještaja u domaćinstvu i ostalim dionicima u obiteljskom turizmu, među kojima je bila prisutna i Raiffeisen banka.

Podršku 4. RFOS-u pružili su i suorganizatori Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije i Turistička zajednica grada Splita te partneri obiteljskog turizma.