RBA djelatnici sudjelovali na Job Fairu na Fakultetu elektrotehnike i računarstva

23.05.2019

Djelatnici Raiffeisen banke su studentima približili rad u banci, funkcioniranje naših agilnih timova te mogućnosti razvoja karijere u RBA.

 

Na ovogodišnjem Job Fairu koji se održao na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, sudjelovali su i djelatnici Raiffeisen banke koji su studentima približili rad u banci, funkcioniranje naših agilnih timova te mogućnosti razvoja karijere u RBA.

Job Fair je najveći sajam poslova u Hrvatskoj na kojem sudjeluje preko 100 tehnoloških poduzeća, posjeti ga više od 3500 studenata, a cilj mu je upoznati studente s mogućnostima zapošljavanja i razvojem karijere u Hrvatskoj i inozemstvu te povezati poslodavce s najboljim studentima Sveučilišta u Zagrebu.

Djelatnici RBA su kroz dva dana razgovarali  sa zainteresiranim studentima koji su obilazili RBA kutak te im otkrili kako je raditi u žutoj banci, što za poslovanje znači agilni način rada te kojim se sve tehnologijama u svakodnevnom radu služimo.

Također, kako bi dodatno privukli studente na interakciju, ponuđen im je zadatak Clash of Code, a  nagrada najuspješnijim studentima bila je ulaznica na ShiftDev konferenciju kojoj je RBA banka jedna od sponzora.

"Na ovogodišnjem Job Fairu predstavnici RBA upoznali su studente s mogućnostima razvoja karijere i stručnih znanja unutar Banke, za što pokazan izniman interes. Kroz kvalitetnu i neformalnu komunikaciju, RBA  stručnjaci su upoznali zainteresirane s novostima i dostignućima u tehnološkom i organizacijskom pristupu digitalne transformacije kroz koju Banka prolazi", naglasio je Ivan Knezović, Direktor razvoja softvera i upravljanja aplikacijama.