RBA Business breakfast za velike poslovne klijente održan u Zagrebu

25.10.2019

Druženje s klijentima obilježila je ugodna i neformalna atmosfera, koja je postignuta interaktivnim konceptom predavanja stručnjaka iz Raiffeisen banke.

 

Održan je ovogodišnji RBA poslovni doručak za velike poslovne klijente u ugodnom ambijentu Egoist bara u Zagrebu. Druženje s klijentima obilježila je ugodna i neformalna atmosfera, koja je postignuta interaktivnim konceptom predavanja stručnjaka iz Raiffeisen banke.

Domaćini druženja bili su Ivan Žižić, član Uprave RBA i Jasminka Rojko, Direktor poslovanja s velikim poslovnim sustavima i strukturiranog financiranja.

Prije početka formalnoga dijela druženja, Ivan Žižić pozdravio je sve prisutne te izjavio: „Ovakva okupljanja su za nas od velikoga značaja. Daju nam priliku da se još bolje upoznamo s našim klijentima i osnažimo dobre odnose koje njegujemo godinama. Također, vjerujemo da su i za vas, naše klijente, ovakva druženja korisna jer imate osiguran pristup relevantnom i pravodobnom sadržaju, koji je od velike važnosti za vaše poslovanje“, zaključio je Žižić.

Formalni dio ovoga druženja sastojao se od prezentacije Zrinke Živković Matijević, direktorice Ekonomskih i financijskih istraživanja RBA pod nazivom „Makroekonomska i tržišna očekivanja“.

Završnu riječ održala je Jasminka Rojko te naglasila kako ovakvo druženje također nudi priliku da u neformalnom okruženju pružamo dodatnu vrijednost našim klijentima. „Ovakav koncept pokazao se izuzetno uspješan jer nam daje mogućnost neposredne interakcije, razmijene informacija i osvrta na dosadašnju suradnju. Važno je da našim klijentima pružimo dodatan uvid o tržišnim kretanjima i okolnostima kako bi mogli dalje razvijati svoja uspješna poslovanja.“  zaključila je Rojko.

Druženje s klijentima je proteklo u vrlo pozitivnom i neformalnom okruženju te su se svi govornici zahvalili klijentima na dugogodišnjoj lojalnosti i povjerenju.