RBA Business breakfast za poslovne klijente srednjih i malih poduzeća održan u Zagrebu

02.10.2019

Druženje je proteklo u  pozitivnom i neformalnom okruženju te su se svi govornici zahvalili klijentima na dugogodišnjoj lojalnosti i povjerenju.

 

Održan je prvi ovogodišnji RBA poslovni doručak za poslovne klijente srednjih i malih poduzeća u Zagrebu, u ugodnom ambijentu Egoist bara. Druženje s klijentima obilježila je ugodna i neformalna atmosfera, koja je postignuta interaktivnim konceptom predavanja stručnjaka iz Raiffeisen banke. Relevantni i interaktivni sadržaj te angažirani domaćini druženja, pružili su iskustvo koje je izvrsno dočekano od strane klijenata.

Domaćin druženja bio je Ivan Žižić, član Uprave RBA i Toni Jurčić, izvršni direktor Poslovanja s gospodarstvom i poduzetništvom.

Prije početka formalnoga dijela druženja, Ivan Žižić pozdravio je sve prisutne te izjavio: „Ovakva okupljanja su za nas od velikoga značaja. Daju nam priliku da se još bolje upoznamo s našim klijentima i osnažimo dobre odnose koje njegujemo godinama. Također, vjerujemo da su i za vas, naše klijente, ovakva druženja korisna jer imate osiguran pristup relevantnom i pravodobnom sadržaju, koji je od velike važnosti za vaše poslovanje. Ovakva druženja nam također daju priliku da vam i u neformalnom okruženju možemo pružiti dodatnu vrijednost za vaše poslovanje“, zaključio je Žižić.

Formalni dio ovoga druženja sastojao se od prezentacije Zrinke Živković Matijević, direktorice Ekonomskih i financijskih istraživanja RBA pod nazivom „Makroekonomska i tržišna očekivanja“.

Druženje s klijentima je proteklo u vrlo pozitivnom i neformalnom okruženju te su se svi govornici zahvalili klijentima na dugogodišnjoj lojalnosti i povjerenju.