Raiffeisen banka ponosan sponzor projekta RokOtok

22.08.2019

RokOtok, najpopularniji projekt ljeta 2019. godine završio je svoju prvu fazu, a RBA banka ovim putem čestita predanom timu RokOtoka kojeg predvodi njegov glavni inicijator i implementator Domagoj Jakopović Ribafish na uspješnosti.

 

Domagoj Jakopović Ribafish

Tokom prve od tri godine projekta, Ribafish je u 26 dana otplivao oko 100 kilometara te povezao 17 nastanjenih otoka. Na otocima ga je dočekalo preko 2000 djece te još toliko odraslih, koji su imali priliku poslušati Ribafisheva izlaganja o ekologiji, moru, Planetu, otocima, njihovoj vrijednosti i značaju u hrvatskom turizmu, značenju sporta za zdravlje i važnosti kvalitetno provedenog slobodnog vremena djece i roditelja. S Ribafishom je plivalo 35 plivača, profesionalaca i rekreativaca.

RBA banka se uključila u projekt  jer je prepoznala RokOtok kao društveno angažirani projekt koji promiče vrijednosti zaštite okoliša te podiže razinu kvalitete života u lokalnoj zajednici. Upravo ovakvim projektima banka pokazuje svoju društveno odgovornu ulogu koju ima prema zajednici unutar koje djeluje.