Proslava 18. godišnjice otvaranja prve RBA poslovnice u Varaždinu

08.05.2017

U Varaždinu održana proslava 18. godišnjice otvorenja prve poslovnice RBA.

 

U Varaždinu održana proslava 18. godišnjice otvorenja prve poslovnice RBA. Svečanu proslavu predvodio je Ivan Žižić, član Uprave RBA s Majom Jambrošić, direktoricom Regije za poslovanje s pravnim subjektima i Dijanom Prka, direktoricom Regije za poslovanje sa stanovništvom, dok su svečanost uveličali i brojni drugi uzvanici.

Prva poslovnica RBA u Varaždinu započela je s radom 1999. godine, a nedugo zatim uslijedilo je otvaranje još jedne poslovnice. Svečana proslava 18. godišnjice održala se u prisustvu klijenata i zaposlenika Banke, koji su i zaslužni za dugo i uspješno poslovanje. Svečano druženje svojim su nastupom uveličale i štićenice Udruge udomitelja i obiteljskih domova „Nada“ Ivanec. Udruga je ujedno i primila donaciju od 15 tisuća kuna, za potrebe opremanja učionice i kupnju tehničke opreme u sklopu projekta „Pomoć djeci danas za bolje društvo sutra“.

Proslavi su prisustvovali Ivan Žižić – član Uprave, Ivan Vidaković – direktor Poslovanja sa stanovništvom, Maja Jambrošić – direktorica Regije za poslovanje s pravnim subjektima, Dijana Prka – direktorica Regije za poslovanje sa stanovništvom te Ksenija Kekez – voditeljica grupe poslovnica, pa tako i poslovnica RBA u Varaždinu. Uz predstavnike Banke, na svečanoj proslavi su sudjelovale i Mladenka Ravenski te Katarina Maček Stjepanović, kao predstavnice Udruge „Nada“.

Posjetiteljima se prvi obratio Žižić te se tom prilikom zahvalio klijentima na ukazanom povjerenju, no i kolegama koji su zaslužni za uspješno poslovanje, dok je Maja Jambrošić pohvalila dugogodišnju suradnju s gradom Varaždinom.

Ivan Žižić je istaknuo sljedeće: „Poslovnica Raiffeisen banke u Varaždinu svoja je vrata klijentima prvi put otvorila 1999. godine. Obilježavanje 18 godina poslovanja vrijedno je postignuće, te mogu napomenuti da je otvaranje ove poslovnice bio jedan od prvih koraka u organiziranju poslovanja prema cijeloj regiji. Upravo je to razlog što će ova poslovnica uvijek imati posebno mjesto i značaj za Banku. Danas u Varaždinu poslujemo putem dvije poslovnice te ćemo i dalje težiti pružanju najbolje usluge našim klijentima. Želio bih zahvaliti svim našim klijentima na ukazanom povjerenju i istaknuti da ćemo i dalje činiti sve kako bismo poslovali u skladu s potrebama i očekivanjima naših klijenata. Također, iskorištavam ovu priliku da zahvalim svim kolegama koji su zaslužni za rezultate koje postižemo i što je najvažnije, koji su na raspolaganju našim klijentima“, zaključio je Žižić.

 

Nakon obraćanja Žižća, gostima se obratila Maja Jambrošić te istaknula: „Zadovoljstvo mi je što vas imam priliku pozdraviti i zaželjeti Vam dobrodošlicu u Varaždinu. Kao i nekad, tako i danas, ova  županija, 3. najmanja u Republici Hrvatskoj, poznata je po izuzetnim rezultatima poduzetnika, europskoj orijentaciji te vrijednim ljudima koji prepoznaju važnost obrazovanja i razvoja. RBA je  prepoznala potencijal Varaždina i županije te smo upravo zato ovdje već dugi niz godina i obilježavamo ovu lijepu godišnjicu. Kroz godine smo rasli, mijenjali se, mijenjat ćemo se i dalje zajedno s Vama, jer želimo biti prva banka u Hrvatskoj po zadovoljstvu klijenata i ponosu zaposlenika“, zaključila je Jambrošić.

Raiffeisen banka je  u više od dvadeset godina svog poslovanja u Hrvatskoj postala sinonim za visoku kvalitetu usluge, dostupnost, jednostavnost i fleksibilnost, u skladu s potrebama klijenata. Prva RBA poslovnica u Varaždinu, ujedno jedna od prvih RBA poslovnica otvorenih u Hrvatskoj, otvorena je prije punih 18 godina, sada već daleke 1999. godine. U međuvremenu je u Varaždinu otvorena još jedna RBA poslovnica, i to u Zagrebačkoj ulici broj 13.