Prijave na radionicu – Kako razviti digitalni proizvod?

09.12.2019

Raiffeisen banka i Netokracija pripremaju mlade talente za svijet digitalnih rješenja. Želiš znati sve o digitalnim tehnologijama, razvijanju digitalnih proizvoda ili aplikacija?

 

Prijave na radionicu – Kako razviti digitalni proizvod?

Raiffeisen banka i Netokracija pripremaju mlade talente za svijet digitalnih rješenja. Želiš znati sve o digitalnim tehnologijama, razvijanju digitalnih proizvoda ili aplikacija? Prijavi se putem linka na besplatnu radionicu, koja će se održati u srijedu, 11. prosinca u 17:00 sati u Algebra Lab-u (Ilica 242). 

Raiffeisen banka je zlatni sponzor projekta "Digitalna karijera" u organizaciji specijaliziranog medija Netokracija.com – te je u sklopu projekta pripremljena dvosatna radionica o tome kako razviti digitalni proizvod, što vrlo lako može biti i uvod u potencijalnu novu karijeru svih zainteresiranih. 

S obzirom da je digitalno bankarstvo danas stvarnost, Raiffeisen banka je u potrazi za developerima, dizajnerima, ali i ne-ICT talentima koji su zainteresirani raditi na razvoju, podršci i vođenju projekata kao product manageri ili voditelji projekata. Ako studirate ekonomiju, marketing, psihologiju, sociologiju, komunikologiju ili novinarstvo, ovo je izvrsna prilika za vašu digitalnu karijeru.    

Radionicu će voditi Nadica Slaviček, Head Product Manager i Bruno Runtas, Digital Product Manager iz RBA. Provest će vas kroz tri glavne faze razvoja digitalnog proizvoda, uz praktične primjere i vježbe te sveukupni teorijski pregled.

Edukaciji vrijednoj 1500 kuna moći ćeš prisustvovati u potpunosti besplatno!

Više informacije možete saznati na službenoj web stranici ili Facebook događaju.

Prijavite se putem prijavne forme do ponedjeljka, 9. prosinca!