Preuređena poslovnica u Jurišićevoj otvorila je svoja vrata

04.09.2020

Koncept poslovnice u Jurišićevoj u potpunosti je usmjeren na klijente i njihovo zadovoljstvo našim uslugama te doživljaj u samoj poslovnici. 

 

Naša preuređena poslovnica u Jurišićevoj ulici otvorila je svoja vrata! Ako još niste imali priliku vidjeti kako izgleda poslovnica uređena prema novom konceptu koji stvara ugodno okruženje i olakšava vam svakodnevne financijske aktivnosti, svakako svratite do nas.

Naravno, ponesite sa sobom higijensku masku za lice, dezinficirajte ruke i držite distancu.

Koncept poslovnice u Jurišićevoj u potpunosti je usmjeren na klijente i njihovo zadovoljstvo našim uslugama te doživljaj u samoj poslovnici. To se odnosi na sve usluge koje RBA nudi svojim klijentima, na kanale i tehnologiju putem kojih ih Banka pruža, a novost se također očituje i u samom dizajnu poslovnice, odnosno u modernom estetskom izričaju i dodatnim funkcionalnostima.

Novi sadržaji unutar poslovnice
Kako je novi dizajn u potpunosti podređen korisničkom iskustvu, klijentima je na raspolaganju 24-satna zona unutar koje se nalaze uplatno-isplatni bankomati, a u prostoru poslovnice na raspolaganju je zona  s ugodnim sjedećim mjestima, video zidom s dinamičnim sadržajem, kao i polica s knjigama, te tableti i besplatan WiFi.

Kutak za razbibrigu
Poslovnica ima pripremljen sadržaj i za najmlađe, odnosno redizajnirani Bubašpara dječji kutak, gdje djeca imaju priliku crtati i bojati na unikatnom Bubašpara stolu, igrati igrice na tabletima, čitati slikovnice ili knjige te gledati crtiće na TV ekranu.