Predsjednik Uprave Raiffeisen banke Müller održao predavanje na 8. godišnjem susretu Adacte

22.10.2019

Müller se nadovezao i osvrnuo na pojavu i pozicioniranje fintech-ova u odnosu na banke.

 

Michael Müller, predsjednik Uprave RBA održao je predavanje na 8. godišnjem susretu Adacte pod naslovom „Intelligent Business“. Ovogodišnji susret okupio je brojne predavače iz uspješnih domaćih i inozemnih kompanija koji su govorili na temu inovativnosti, ljudskog potencijala, poslovanja i transformacije. Uvodno predavanje „Intelligent Business with Adacta and BE-terna“ održao je Krešimir Mlinarić, direktor Adacte Hrvatska.

Tema Müllerovog predavanja bila je „Delivering unique CX by mastering the Organization, Culture, Data and Tehnology“ u kojem je naglasio zašto je korisničko iskustvo jedan od najvažnijh faktora koji će činiti razliku između konkurentnih kompanija koje ciljaju na iste klijente. Također, Müller se nadovezao i osvrnuo na pojavu i pozicioniranje fintech-ova u odnosu na banke, naglasivši kako se tradicionalne banke kao veliki sustavi moraju okrenuti prema agilnijem načinu rada. „Adaptibilnost, odnosno prilagodba i upravljanje promjenama te brzo usvajanje novih tehnologija, smjer su u kojem se kreće Raiffeisen banka. Naši agilni timovi koje karakteriziraju kompetencije kao što su proaktivnost, inicijativa i razmišljanje izvan uskih okvira struke, najbolji su primjer povećane efikasnosti kojoj svjedočimo u našem svakodnevnom radu“.

Na Adactinom godišnjem susretu „Intelligent Business“ našle su se i novosti iz postojećih poslovnih rješenja te su se govornici osvrnuli na to kako Adacta vidi utjecaj naprednih tehnologija na poboljšanje poslovanja danas i u budućnosti.

Adacta godišnji susret održava se tradicionalno svake godine i okuplja više od 150 sudionika. Namijenjen je Adactinim postojećim i potencijalnim klijentima te partnerima koji dolaze iz raznih industrija.