Povodom 10 godina poslovanja u Koprivnici RBA donirala „Šegrtsko srce“

20.03.2017

Vesna Ciganek-Vuković, članica Uprave Raiffeisen banke, posjetila je Udrugu „Šegrtsko srce“ i uručila donaciju.

 

Koprivnica, 20. ožujak 2017. godine – Vesna Ciganek-Vuković, članica Uprave Raiffeisen banke, posjetila je Udrugu „Šegrtsko srce“ koja djeluje u sklopu Obrtničke škole Koprivnica i uručila donaciju povodom obilježava­nja 10 godina poslovanja RBA u Koprivnici.

Značajnu obljetnicu, odlučili smo proslaviti na najbolji mogući način, uručenjem donacije udruzi koja je od velikog značaja za lokalno stanovništvo, posebno za učenike Obrtničke škole i njihove obitelji koji bez pomoći udruge ne bi mogli završiti školovanje. Uz Vesnu Ciganek-Vuković, događaju su prisustvovali i Dijana Prka, direktorica regije za poslovanje sa stanovništvom , Nikola Gomerčić, direktor regije za poslovanje s pravnim subjektima i Jagoda Hrandek – Ilijevski, voditeljica poslovnice Raiffeisen banke u Koprivnici.

Okupljene je dočekao ravnatelj škole i ujedno predsjed­nik udruge Ratimir Ljubić, te ukratko objasnio povod današnjeg okupljanja. Nakon kratkog uvoda Vesna Ciganek-Vuković obratila se okupljenima: „Velika mi je čast i zadovoljstvo biti dijelom današnje posebne proslave jer je upravo Koprivnica moj rodni grad. Kao što već sigurno znate, poslovnica Raiffeisen banke u Koprivnici svoja je vrata klijentima prvi put otvorila još

2007. godine. Obilježavanje 10 godina poslovanja vrijedno postignuće i za nas, a vjerujem i za cjelokupnu zajednicu. Iako znamo da na uspjeh svake kompanije utječe i doprinos boljitku zajednice, ono što radimo putem donacija, radimo prvenstveno da bismo bili druš­tveno odgovorni i da bismo pomogli zajednici u kojoj djelujemo. Za mene i za cijelu Banku ovo je najljepši način proslave naših 10 godina i drago mi je što imamo priliku biti mali dio velikih stvari koje vi radite. Projekti koje provodite na izravan način promiču vrijednosti i izravno utječu na poboljšanje kvalitete života zajednice, što je u današnje vrijeme od iznimne važnosti. Od srca želim da i nadalje budete motivirani i ovako uspješni“.

Nakon službenog dijela proslave uslijedilo je neformal­no druženje uz domjenak koji su pripremili učenici Obrtničke škole.