Održana posljednja ovogodišnja interaktivna radionica za žene poduzetnice

28.05.2019

Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA) pozicionirala se kao prvi izbor za žene poduzetnice.

 

Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA) pozicionirala se kao prvi izbor za žene poduzetnice, te je održana još jedna u nizu interaktivnih radionica u suradnji s Europskom bankom za obnovu i razvoj (EBRD), ujedno i posljednja ovogodišnja.   

Krunoslava Baumschabel Banić, direktorica regije za Poslovanje s prav­nim subjektima RBA, bila je domaćin eventa te je tom prilikom okupljenim poduzetnicama zaželjela dobrodošlicu i istaknula sljedeće: „RBA se kao prva banka u Hrvatskoj aktivno uklju­čila u program za žene poduzetnice, te u suradnji s Europskom bankom za obnovu i razvoj (EBRD) već petu godinu za redom aktivno radi na promociji i osnaživanju ženskog poduzetništva. Ove radionice poduzetnicama pružaju mogućnost uvida u sve aspekte poslovanja, te osim što vam kao partner u poslovanju osiguravamo financijsku podršku, imate mogućnost i na nefinancijski aspekt programa Women in Business. Vjerujem da će današnja tema svima vama pomoći da saznate sve o strategijama i tehnikama brandiranja svojih proizvoda, poslovanja ali i samih sebe, jer ste vi lice koje predstavlja vašu uspješnu poduzetničku priču na svakom koraku, sastanku i komunikaciji prema klijentima. RBA će i dalje nastaviti podržavati vaš put k uspješnosti putem ovakvih evenata, biti ambasador vaših inspirativnih priča, te ćemo i dalje povezi­vati i umrežavati poduzetnice", zaključila je Baumschabel Banić.

Nakon uvodnog dijela, Baumschabel Banić je okupljenim poduzet­nicama prezentirala specijaliziranu ponudu za žene poduzetni­ce, nakon čega je Vedrane Perković-Hadl, starija savjetnica za bankarstvo iz Frankfurtske škole za financije i menadžment, predstavila program za žene poduzetnice „Women in Business“ i Business Lens – online dijagnostički alat koji omogućava prepoznavanje prilika za daljnji razvoj poduzeća i u konačnici poboljšanje poslovanja.

Interaktivnu radionicu „Osobno brandiranje: strategije, tehnike i alati u digitalnom dobu“ održala je Tanja Džido (www.shhhefica.com), dok se na samom kraju druženja okupljenima obratila  go­šća, odnosno poduzetnica Nevia Straga, direktorica prijevozničkog poduzeća Straga Trans d.o.o., te podijelila priču o svom poduzetničkom putu, kao i o zanimljivostima i izazovima s kojima se susreće u svakodnevnom poslovanju, ali i na putu afirmacije u poduzetništvu.