Održana posljednja ovogodišnja interaktivna radionica RBA za žene poduzetnice

17.10.2018

RBA je prepoznata kao prvi izbor za žene poduzetnice, te je za ovu godinu završila s ciklusom radionica u suradnji s EBRD-om.

 

Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA) pozicionirala se i prepoznata je kao prvi izbor za žene poduzetnice, te je za ovu godinu završila s ciklusom radionica u suradnji s Europskom bankom za obnovu i razvoj (EBRD).

Mirela Krstulović, direktorica regije za poslovanje s pravnim subjektima RBA, bila je domaćin eventa te je tom prilikom okupljenim poduzetnicama zaželjela dobrodošlicu te istaknula sljedeće: „Osim što ste nas prepoznali kao pravi i prvi izbor, moramo se pohvaliti da smo prva banka u Hrvatskoj koja se aktivno uključila u program za žene poduzetnice, te sam radosna što ovogodišnji ciklus završavamo upravo u Zadru i to s ovakvim impresivnim odazivom. Drago mi je što imam priliku s vama danas provesti vrijeme te vjerujem da će vam središnja tema današnjeg druženja pomoći da ojačate svoju tržišnu poziciju, ali i osnažiti vas u nastupima prema vašim klijentima. RBA će i dalje nastaviti podržavati vaš put k uspješnosti putem ovakvih evenata, biti ambasador inspirativnih priča o uspjehu, povezivati i umrežavati poduzetnice, a tu je i naša financijska ponuda „ONA zna za RBA“ koja je u potpunosti dizajnirana upravo prema potrebama naših poduzetnica“.

Nakon uvodnog dijela, Krstulović je okupljenim poduzetnicama prezentirala specijaliziranu ponudu za žene poduzetnice, nakon čega je Višnja Mrakovčić Supek iz EBRDa predstavila program za žene poduzetnice „Women in Business“. Potom je uslijedila prezentacija Vedrane Perković-Hadl, starije savjetnica za bankarstvo iz Frankfurtske škole za financije i menadžment, koja je predstavila Business Lens – online dijagnostički alat koji omogućava prepoznavanje prilika za daljnji razvoj poduzeća i u konačnici poboljšanje poslovanja, te koji je svima dostupan na internetskoj stranici Raiffeisen banke.

Prezentaciju „Osobni razvoj putem komunikacijskih vještina“ održala je Carmen Majetić Pavić (Tagoras d.o.o.), dok se na samom kraju druženja okupljenima obratila gošća poduzetnica Adela Turković, vlasnica i direktorica poduzeća Adela travel j.d.o.o., te podijelila priču o svom poduzetničkom putu, kao i o zanimljivostima i izazovima s kojima se susreće u svakodnevnom poslovanju, ali i s kojima se susretala na putu afirmacije u poduzetništvu.