Održan networking breakfast u Varaždinu za žene poduzetnice

13.02.2018

Okupljenima se obratila Lorena Panić, ispred RBA kao partnera ovog projekta.

 

Lorena Panić, voditeljica Poslovnog centra iz Čakovca, sudjelovala je ispred Raiffeisen banke na drugom ovogodišnjem networking breakfastu u organizaciji ženske poduzetničke mreže „Women in Adria“, ovoga puta održanom u Varaždinu u hotelu Park, na temu nabave proizvoda i usluga, odnosno što sve poduzetnice moraju imati na umu, kako pregovarati oko cijena te na koji način se zaštititi.  

Uvodna izlaganja održale su Ivana Matić, ujedno i osnivačica Mreže poduzetnica „Women in Adria“, mr. sc. Nataša Cikač, vlasnica i direktorica konzultantskog poduzeća Cronata d.o.o., koja je ovom prilikom odgovorila na pitanje što sve poduzetnice trebaju znati prilikom nabave proizvoda i usluga te Lorena Panić iz Raiffeisen banke.  

Nakon uvodnog dijela, fokus druženja je bio stavljen na postavljanje nabave u vlastitom poduzeću, na prilike i prijetnje prilikom nabave proizvoda i usluga, zatim na najvažnije elemente kod pregovora s dobavljačima i prepreke prilikom pregovora, te na kontroliranje troškova same nabave.

Ovom prilikom, okupljenima se obratila Lorena Panić, ispred RBA kao partnera ovog projekta te izjavila: „U kročenju poduzetničkim svijetom, niste sami. Prepoznavši važnost ženskog poduzetništva, RBA je prije dvije godine krenula u kreiranje ponude proizvoda i usluga namijenjenih ženama poduzetnicama. Kako bismo postali prvi izbor financijskog partnera za žene poduzetnice u Hrvatskoj, krenuli smo od samih sebe, mijenjajući način razmišljanja i pristup ovom specifičnom segmentu klijenata. Nakon dvije godine uspjeli smo pozicionirati se kao banka koja daje dodanu vrijednost svojim klijentima iz micro segmenta. Iznimno smo aktivni u području osnaživanja poduzetnica, jer upravo one danas čine neizostavnu kariku u kreiranju i osiguravanju novih vrijednosti, te danas toliko važnih i vrijednih radnih mjesta. Suradnjom koju smo ostvarili sa ženskom poduzetničkom mrežom Women in Adria, promoviramo naše uspješne klijentice dajući im medijski prostor kako bi ispričale svoj put do uspjeha. Ovom smo prilikom pripremili brojne pogodnosti za naše klijentice i članice Women in Adria pod nazivom „Ona zna za RBA“ i time omogućili poduzetnicama da na jednom mjestu imaju financijskog partnera koji razumije sve njihove potrebe“, zaključila je Panić.

Women in Adria je brand za ambiciozne žene i poduzetnice te korporativne žene i žene koje žele ostvariti uspješnu karijeru na bilo kojem polju. Cilj mreže poduzetnica je inspirirati, informirati i povezati ih kroz razne aktivnosti i proizvode koje ova mreža nudi.