Održan Networking breakfast na temu „Kako izbrusiti intuiciju i donositi bolje poslovne odluke'“

11.10.2019

Ispred RBA govorio je Ante Rebrina, voditelj poslovnog centra koji se osvrnuo i podsjetio kako je RBA odlučila podržati poduzetnice.

 

Ante Rebrina, voditelj Poslovnog centra RBA, sudjelovao je na Networking breakfastu „Kako izbrusiti intuiciju i donositi bolje poslovne odluke'“ u organizaciji ženske poduzetničke mreže „Women in Adria“.

Women in Adria Networking breakfast pod nazivom „Kako izbrusiti intuiciju i donositi bolje poslovne odluke'“ održan je početkom mjeseca u Zagrebu. Networking breakfast okupio je poslovne žene i poduzetnice kojima su ponuđeni odgovori na pitanja kako uspješne poduzetnice stignu sve te kako se nose sa stresom i donesu jako puno odluka u jednom danu? Glavna predavačica je bila Ana Keglović Horvat, diplomirana pravnica, poduzetnica i učiteljica All level healing tehnike. Jedan od glavnih naglasaka breakfasta bilo je i pitanje mentalne i emocionalne higijene kao jednako važne za nas kao i osobna higijena tijela.

Ispred Raiffeisen banke govorio je Ante Rebrina, Voditelj poslovnog centra koji se osvrnuo i podsjetio kako je Raiffeisen banka odlučila podržati poduzetnice. „Važnost ženskog poduzetništva RBA je prva na tržištu prepoznala. Osim što smo odmah, kao partner, uskočili u svijet ženske mreže poduzetnica Women in Adria, prvi smo na tržištu od 2015. godine, u suradnji s Europskom bankom za obnovu i razvoj osmislili kreditnu liniju namijenjenu isključivo ženama poduzetnicama, kao i proveli veliki broj edukativnih radionica. Tako je naš mali, inicijalno isključivo ženski tim imao viziju postati prvi izbor financijskog partnera za žene poduzetnice u Hrvatskoj, te smo se već nakon svega dvije godine uspjeli pozicionirati kao banka koja uistinu daje dodanu vrijednost svojim klijenticama“, istaknuo je Rebrina.

Women in Adria je brand za ambiciozne žene i poduzetnice te korporativne žene i žene koje žele ostvariti uspješnu karijeru na bilo kojem polju. Cilj mreže poduzetnica je inspirirati, informirati i povezati ih kroz razne aktivnosti i proizvode koje ova mreža nudi.