Nastavljen ciklus interaktivnih radionica RBA za žene poduzetnice

02.10.2018

Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA) pozicionirala se kao prvi izbor za žene poduzetnice, te aktivno nastavlja sa ciklusom radionica u suradnji s Europskom bankom za obnovu i razvoj (EBRD).

 

Suzana Laušin Katanec, ciklus interaktivnih radionica RBA za žene poduzetnice

Suzana Laušin Katanec, direktorica regije za poslovanje s pravnim subjektima RBA, bila je domaćin eventa te je tom prilikom okupljenim poduzetnicama zaželjela dobrodošlicu te istaknula sljedeće: „RBA je prva banka u Hrvatskoj koja se aktivno uključila u program za žene poduzetnice, te sam radosna što smo se u ovolikom broju okupili upravo u Sisku, te dokazali da i Sisak ima aktivnu poduzetničku scenu. Današnja tema će svima vama pomoći na putu da ojačate svoju poziciju na tržištu, te vjerujem, osvijestiti svaku od vas o prilikama koje možete iskoristiti kako biste u svom poslovanju bile još uspješnije i zadovoljnije. RBA će i dalje nastaviti podržavati vaš put k uspješnosti putem ovakvih evenata, biti ambasador inspirativnih priča o uspjehu, povezivati i umrežavati poduzetnice, a tu je i naša financijska ponuda „ONA zna za RBA“ koja je u potpunosti dizajnirana upravo prema potrebama naših poduzetnica“.

Nakon uvodnog dijela, Laušin Katanec je okupljenim poduzetnicama prezentirala specijaliziranu ponudu za žene poduzetnice, nakon čega je Višnja Mrakovčić Supek iz EBRDa predstavila program za žene poduzetnice „Women in Business“. Potom je uslijedila prezentacija Vedrane Perković-Hadl, starije savjetnica za bankarstvo iz Frankfurtske škole za financije i menadžment, koja je predstavila Business Lens – online dijagnostički alat koji omogućava prepoznavanje prilika za daljnji razvoj poduzeća i u konačnici poboljšanje poslovanja, te koji je svima dostupan na internetskoj stranici Raiffeisen banke www.rba.hr

Prezentaciju „Moć brandiranja“ održao je dr.sc. Hrvoje Maljak (HRT), dok se na samom kraju druženja okupljenima obratila gošća poduzetnica Dunja Graho, vlasnica i direktorica poduzeća STUDIO KRUG d.o.o., te podijelila priču o svom poduzetničkom putu, kao i o zanimljivostima i izazovima s kojima se susreće u svakodnevnom poslovanju, ali i s kojima se susretala na putu afirmacije u poduzetništvu.