Marko Jurjević domaćin na Stammtischu u AHK

24.11.2017

Marko Jurjević, član Uprave RBA, jučer je bio domaćin na održanom „Stammtischu“ u Njemačko–hrvatskoj trgovinskoj i industrijskoj komori.

 

Marko Jurjević, član Uprave RBA, jučer je bio domaćin na održanom „Stammtischu“ u Njemačko–hrvatskoj trgovinskoj i industrijskoj komori, prilikom čega je održao prezentaciju te okupljenima ukratko predstavio Raiffeisen banku i Grupu te sve novitete i zanimljivosti Raiffeisena u Hrvatskoj.    

Stammtisch je inače tradicionalno mjesečno druženje članova na kojem je ovoga puta domaćin bila RBA, dok je druženje održano u ugodnom okruženju Bistro&Wine bara "Pod zidom" u poslijepodnevnim satima.

Marko Jurjević je u ulozi domaćina pozdravio uzvanike, te nakon održane prezentacije predstavio  novu voditeljicu International deska, kolegicu Alžbetu Ramić, inače Stručnu suradnicu za poslovanje s pravnim osobama u RBA.

Ugodnom druženju članova Komore, pridružili su se i kolege Srđan Šverko, izvršni direktor Poslovanja s velikim poslovnim sustavima i poduzećima u stranom vlasništvu i Slaven Samardžić, glavni voditelj Poslovnog odnosa.

Njemačko-hrvatska industrijska i trgovinska komora(DKIHK) dio je svjetske mreže u kojoj se nalazi 130 vanjskotrgovinskih komora i delegacija njemačkog gospodarstva u 90 zemalja. Od svojeg osnivanja 2003., Njemačko-hrvatska industrijska i trgovinska komora broji više od 390 članova, među kojima je veliki broj uglednih njemačkih poduzeća koja svoju djelatnost obavljaju u Hrvatskoj i hrvatskih poduzeća s poslovnim vezama u Njemačkoj. Raiffeisen banka ekskluzivni je član Njemačko-hrvatske industrijska i trgovinska komore i često sudjeluje na networking eventima Komore.