Dobrovoljni mirovinski fondovi na RBA iDIREKT-u

03.07.2017

Od  2. srpnja 2017. godine, fizičkim je osobama - korisnicima RBA iDIREKT internetskoga bankarstva, dostupna nova funkcionalnost.

 

Od 2. srpnja 2017. godine, fizičkim je osobama - korisnicima RBA iDIREKT internetskoga bankarstva, dostupna nova funkcionalnost - Pregled stanja i prometa po Raiffeisen dobrovoljnim mirovinskim fondovima.

Pomoću ove funkcionalnosti, svi članovi Raiffeisen dobrovoljnih mirovinskih fondova (otvorenih i zatvorenih) koji su korisnici RBA iDIREKT-a, putem internetskoga bankarstva imaju uvid u stanje i promet u dobrovoljnom mirovinskom fondu u kojem su član, tijekom cijelog razdoblja članstva. Također, imaju i mogućnost dohvata podataka u pdf/xls formatu i pohranu/ispis istih.

Napominjemo da je uplata u dobrovoljne mirovinske fondove pojednostavljena zahvaljujući novom ekranu Mirovinski fondovi u sklopu RBA iDIREKT-a jer se korištenjem akcijske tipke Uplati automatski otvara nalog za plaćanje s popunjenim podacima o primatelju i pozivu na broj.

Najavljujemo da će nova funkcionalnost biti omogućena i putem usluge RBA na dlanu odnosno putem mobilnog bankarstva, te ćemo naše članove pravovremeno o tome obavijestiti.